RELPOL

Во светот на релеите, еден од најпознатите европски брендови со долгогодишна богата традиција е полскиот производител RELPOL, основан уште во 1958 год. Како овластени застапници и дистрибутери нудиме од лагер широка гама на релеи за општа намена,интерфејс релеи, различни типови на  помошни релеи, со коплетната гама на додатоци.Докажан и стандарден квалитет со одлично и прифатливо ценовно ниво… 

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер