Контакт

Менаџмент

Продажба и набавка

Подружница Прилеп

(Прилеп, Битола, Ресен, Демир Хисар,Охрид, Кавадарци,Неготино)

Подружница Тетово

(ТЕТОВО, ГОСТИВАР, КИЧЕВО, ДЕБАР,СТРУГА)

Подружница Кочани

(КОЧАНИ, ВИНИЦА, ДЕЛЧЕВО, БЕРОВО,
ПЕХЧЕВО,ШТИП, ПРОБИШТИП, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА )

Сметководство, Финансии

ТЕЛЕФОН

+02 6091-023

АДРЕСА

ул. 852 бр. 58, Гази Баба, Годел, Скопје

Е-ПОШТА

info@timelektro.com.mk

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Испратете ни порака

Пополнете ја формата подолу а нашите комерцијалисти ќе ве контактираат во најбрз можен рок.