Draka

Draka  е еден од водечките европски и светски брендови за производство на компјутерски и оптички кабли, како и широка палета на кабли за специјални намени. Тим Електро, како официјален застапник и дистрибутер, скоро од самите почетоци ја дистрибуира широката палета на компјутерски кабли од лагер. Сите категории на кабли, докажано со одличен и стандарден квалитет…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер