F&F

Полскиот бренд F&F е присутен во гамата на Тим Електро уште од самите почетоци.Широка гама на секави типови на релеи за најразлична намена, тајмери, мерни уреди со комплетен систем за мерење и контрола на потрошувачката на електрична енергија…и многу други производи со врвен квалитет…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер