EMAS

Еден од најпознатите турски производители на електрична опрема EMAS, нуди широка палета од преку 1000 најразлични производи кои ги извезува на повеќе од 88 различни светски пазари.Годинава се префрлија на нова локација со двојно поголеми производствени капацитети, со што продолжуваат со својот континуиран раст.Тим Електро е овластен застапник и дистрибутер уште од самите почетоци на своето постоење.Квалитетни и доверливи производи во повеќе област, пред се во делот на контролните елементи и сигнални светилки за  f22 отвор и за други димензии, сензори, крајни прекинувачи, индустриски конектори, контролни единици за кранови, флексибилни носачи на кабли….и многу други производи.Одличен и докажан квалитет по пристапни цени…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер