TEHNOPLAST

Познатиот српски производител TEHNOPLAST, повеќе од 50 години претставува синоним за квалитет, дизајн,безбедност и  препознатливост на полето на стански табли не само на нашиот пазар, туку и пошироко во Европа.Широкиот асортиман, препознатливиот и допадлив дизајн се широко прифатени од страна на купувачите.Тим Електро, како поддистрибутер, ја нуди целата гама од лагер.

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер