CETINKAYA PANO

CETINKAYA PANO е еден  од најпознатите турски производители на електрична опрема,со  широка палета на различни производи кои ги извезува на повеќе од 100 различни светски пазари.Тим Електро е овластен застапник и дистрибутер и ја дели визијата на CP, да го етаблира брендот на нашиот пазар како префериран кај купувачите во сите сегменти во кои ги нуди своите производи.А тоа се квалитетни и доверливи производи во повеќе области, пред се во делот на пластични разводни ормари и надградни и вградни дозни со  многу димензии, метални разводни ормари со различни димензии и изведби, перфорирани канали, пластични црева, опрема за ормари (трафоа, вентилатори, термостати…), коректори и стабилизатори на напон и за најголеми моќности…..и многу други производи.Одличен и докажан квалитет по пристапни цени…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер