MEAN WELL

Еден од водечките светски производители на стандардни и специјализирани напојувања и конвертори- MEAN WELL,присутен е на македонскиот пазар подолго време.Во гамата на Тим Електро е скоро од самите наши почетоци и како овластен дистрибутер ја нудиме целата гама:стандардни AC/DC напојувања како за осветление(со различна IP заштита)  така и за индустриска намена за на DIN шина, DC/DC напојувања, DC/AC полначи и инвертори,AC/AC инвертори, широка гама на KNX елементи…и други производи за специјални намени.Со одличната поддршка на нашиот партнер, нудиме не само производи туку и решенија за вашите потреби…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер