EUROPEAN T.I.M.

Европскиот бренд  EUROPEAN T.I.M. нуди широка гама на продолжни кабли, приклучни кабли и моталици со различни должини и приклучоци. Тим Електро како овластен застапник и дистрибутер го донесе на македонскиот пазар пред 2 години и веќе може да посведочиме за неговото успешно позиционирање на пазарот  и препознатливост…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер