OLYMPIA ELECTRONICS

OLYMPIA ELECTRONICS, реномираниот и докажан  грчки бренд е присутен во гамата на Тим Електро уште од самите почетоци. Како официјален застапник и дистрибутер, нудиме широка гама на  опрема за детекција и дојава на пожар и гас, сите типови на панични светилки, алармни системи, термостати, инсектицидни светилки и многу специјализирани уреди и уреди за општа намена…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер