PC ELECTRIC

Еден од водечките европски брендови за производство на индустриски приклучници и комплетни решенија во таа област, PC ELECTRIC, веќе втора година е присутен во гамата на Тим Електро. Како овласен застапник и дистрибутер ја презентираме целата гама, а секако индустриските утикачи и приклучници од сите типови и амперажи, како и комплетните решенија со индустриски ормари се најпрепознатливите производи кои секојдневно се користат и за помали потрошувачи, а  особено во индустријата и рудниците…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер