KOUVIDIS

Реномираниот грчки бренд KOUVIDIS конечно е присутен и на македонскиот пазар…а Тим Електро е официјален застапник и дистрибутер.Широка палета на инсталациони црева и цевки од различни материјали, за најразлична намена…со врвен квалитет.

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер