Morek

Уште од првата година на своето постоење, Тим Електро е застапник на иновативниот и реномиран ЕУ бренд-Morek.Комплетни решенија за клеми и дистрибутивни разводи за Al/Cu проводници за сите пресеци, приклучни Al/Cu конектори за склопки, збирни уводници за кабли, изолирани флексибилни бакари, чаури и папучи со штрафови на кинење….и многу други елементи со највисок квалитет и стандарди…

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер