PEMSA

ТИМ ЕЛЕКТРО е официјален застапник и дистрибутер на реномираниот Шпански бренд за метални носачи на кабли PEMSA.
Гамата е навистина широка и нуди решенија со перфорирани носачи, мрежести носачи, скалести носачи, како и широка палета на додатен прибор
Во прилог е каталогот со производите кои ги имаме на лагер
Слободно обратете се за цени, консултација за предлог решенија… Пемса нуди оптимален квалитет по прифатливи цени

Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер