K ELECTRIC

Годинава Тим Електро,како официјален застапник и дистрибутер ,го донесе на македонскиот пазар одличниот германски бренд K ELECTRIC, со широка гама на опрема за дистрибутивен развод како на 60mm така и на 185mm. Освен тоа и пренапонски одводници, струјни трансформатои, мултиметри…

Кликнете за вчитување на каталогот