LEGRAND

LEGRAND е еден од најголемите светски брендови во електриката, со многу широко портфолио од преку 300,000 различни производи во повеќе од 100 различни фамилии на производи.Основан уште во далечната 1904 год.,денес е еден од лидерите на полето на енергетската и дигиталната инфраструктура, со комплетни решенија за резиденцијални, комерцијални и индустриски објекти.Тим Електро, како овластен застапник и дистрибутер нуди широка палета на производи од лагер  наменете во секојдневното работење, како и комплетни решенија за вашите проекти.

Legrand
Погледнете го каталогот со производите кои редовно ги имаме на лагер