СКЛОПКА ГРЕБ. BS 63-90U,0-1, 1P, 60° РК

780 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-22 KW(AC23);
ШЕМА: 90; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(4-16)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-68.6x72x42.5mm(ВxШxД).

120046 Brand: