СКЛОПКА ГРЕБ. BS 80-90U,0-1, 1P, 60° РК

1.359 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=80 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-32 KW(AC23); ШЕМА: 90; 0-1; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(6-16)mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-84x105x67.5mm(ВxШxД).