СКЛОПКА ГРЕБ. BS 200-10U,0-1, 3P, 60° РК

11.484 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=200 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-60 KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(70-95)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-110x130x139(ВxШxД).

120010 Brand: