СКЛОПКА ГРЕБ. BS 125-10U,0-1, 3P, 60° РК

7.813 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=125 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-41 KW(AC23); ШЕМА: 10; 0-1; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(16-35)mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-110x130x121(ВxШxД).