СКЛОПКА ГРЕБ. BS 25-90U,0-1, 1P, 60° РК

404 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=25 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-11 KW(AC23);
ШЕМА: 90; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×32.5mm(ВxШxД).

120042 Brand: