СКЛОПКА ГРЕБ. BS 16-53U,1-0-2, 3P, 60° РК

714 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-7,5KW(AC23); ШЕМА: 53; 1-0-2; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×58.1mm(ВxШxД).