СКЛОПКА ГРЕБ. BS 125-53U,1-0-2, 3P, 60° РК

10.993 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-41 KW(AC23);
ШЕМА: 53; 1-0-2; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(16-35)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-110x130x151mm(ВxШxД).

120039 Brand: