СКЛОПКА ГРЕБ. BS 25-53U,1-0-2, 3P, 60° РК

972 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=25 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-11 KW(AC23);
ШЕМА: 53; 1-0-2; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×58.1mm(ВxШxД).

120032 Brand: