СКЛОПКА ГРЕБ. BS 16-51U,1-0-2, 1P, 60° РК

385 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-7,5KW(AC23); ШЕМА: 51; 1-0-2; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×32,5mm(ВxШxД).