ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH8 0.5A, gG, 420500, DF SA

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-0,5 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-20 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 8, 8x32mm.