ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH10 16A, gG, 420016, DF SA

31 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 10, 10x38mm.