ПОСТОЉЕ ЗА ЦИЛИНДРИЧНИ ОСИГ. 10X38 PMX-10, 1P 485101, DF SA

189 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A(AC 22B); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC, 750 V DC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-16)mm2.