ПОСТОЉЕ ЗА ЦИЛИНДРИЧНИ ОСИГ. 8X32 PMX-8, 1P 485001, DF SA

182 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25 A(AC 22B);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC/DC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-16)mm2.

Compare