ГЕЛ СПОЈКА ЗА КАБЕЛ BREAK 50Y, MOREK

2.731 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИПРОПИЛЕН UV СТАБИЛЕН, ГУМА, ЛЕПЛИВ ГЕЛ,;
НОМИНАЛЕН НАПОН-0,6/1 KV;
БОЈА-ЦРНА;
СТАНДАРД- EN 50393 (0,6/1 kV), EN 60695-2-11;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP68;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-20-90)C;
ЗА ПРЕСЕК НА КАБЛИ-1x(6-50)-4x(2,5-10)mm2;
ДИМЕНЗИИ-36x180x105mm(ВxШxД).

377083 Brand: