ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH10 32A, gG, 420032, DF SA

34 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 10, 10x38mm.

Compare