ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH22 50A,gG,422050, DF SA

111 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-50 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-80 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 22, 55x58mm.