ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH22 80A,gG,422080, DF SA

162 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-80 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 22, 55x58mm.