ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH10 6A, gG, 420006, DF SA

31 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 10, 10x38mm.