ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH10 2A, gG, 420002, DF SA

31 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-2 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 10, 10x38mm.