ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH8 6A, gG, 420506, DF SA

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-20 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 8, 8x32mm.