ПОСТОЉЕ ЗА ЦИЛИНДРИЧНИ ОСИГ. 8X32 PMX-8, 3P+N, 485006, DF SA

852 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A(AC 22B);
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC, 750 V DC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-16)mm2.

Compare