ПОСТОЉЕ ЗА ЦИЛИНДРИЧНИ ОСИГ. 10X38 PMX-10, 3P+N, 485106, DF SA

852 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A(AC 22B); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC, 750 V DC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N; ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-16)mm2.