ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH14 50A,gG,421050, DF SA

56 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-1 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 14, 14x51mm.

Compare