СКЛОПКА ГРЕБ. BS 32-10U,0-1, 3P, 60° РК

871 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-15 KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-6) mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-53x72x49,8mm(ВxШxД).

120003 Brand: