СКЛОПКА ГРЕБ. BS 32-53U,1-0-2, 3P, 60° РК

1.241 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=32 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-15 KW(AC23); ШЕМА: 53; 1-0-2; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-6) mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-53x72x62.6mm(ВxШxД).