СКЛОПКА ГРЕБ. BS 63-51U,1-0-2, 1P, 60° РК

1.017 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-22 KW(AC23);
ШЕМА: 51; 1-0-2; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(4-16)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-68.6x72x42.5mm(ВxШxД).

120026 Brand: