СКЛОПКА ГРЕБ. BS 40-10U,0-1, 3P, 60° РК

1.101 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=40 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-18.5 KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-10)mm2.
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-61x72x68,1mm(ВxШxД).

120004 Brand: