СКЛОПКА ГРЕБ. BS 40-51U,1-0-2, 1P, 60° РК

880 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=40 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-18.5 KW(AC23);
ШЕМА: 51; 1-0-2; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-10)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-61x72x50.6mm(ВxШxД).

120024 Brand: