СКЛОПКА ГРЕБ. BS 100-90U,0-1, 1P, 60° РК

1.853 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=100 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-37 KW(AC23);
ШЕМА: 90; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(6-16)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-84x105x67.5mm(ВxШxД).

120048 Brand: