СКЛОПКА ГРЕБ. BS 40-90U,0-1, 1P, 60° РК

747 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=40 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-18.5 KW(AC23);
ШЕМА: 90; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-10)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-61x72x50.6mm(ВxШxД).

120044 Brand: