СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЦРВЕНА ТРЕПКАЧКА,ЛЕД,IKMF220K EMA

605 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- СИЈАЛИЦА ТРЕПКАЧКА; НАПОН- 220VAC; БОЈА- ЦРВЕНА; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.