СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЗЕЛЕНА ТРЕПКАЧКА ЛЕД,IKMF024Y EMA

605 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА ТРЕПКАЧКА;
НАПОН- 24VAC/DC;
БОЈА- ЗЕЛЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137026 Brand: