СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЦРВЕНА ТРЕПКАЧКА,ЛЕД,IKMF024K EMA

605 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА ТРЕПКАЧКА;
НАПОН- 24VAC/DC;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137025 Brand: