СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЖОЛТА,ЛЕД,IKML024S EMAS

397 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА;
НАПОН- 24VAC/DC;
БОЈА- ЖОЛТА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137017 Brand: